Heel Holland Bakt kandidaten maken zich bekend via social media

Heel Holland Bakt kandidaten maken zich bekend via social media

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Over ruim een maand start het zesde seizoen van Heel Holland Bakt. De vijftien kandidaten zullen zich via Facebook en Instagram bekend gaan maken. Deze vijftien kandidaten strijden allemaal om een plek in de bekende tent. De kandidaten van het zesde seizoen zijn; Adrien, Ahmed, Anna, Arjen, Aruna, Cas, Elly, Hanneke, Kim, Kim, Liesbeth, Maroeska, Michel, Nicole en Vincent.

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt zijn meer dan 500 bakkers te zien. Zij zullen de jury, die bestaat uit Janny, Robèrt, oud-winnaars, oud-deelnemers en bekende patissiers, proberen te imponeren met hun bakkunsten. De vijftien kandidaten zijn hier in ieder geval al in geslaagd. Van deze vijftien mogen er maar tien mee naar de tent. Maar welke tien zullen dit uiteindelijk gaan worden?

Het bak avontuur is vanaf zondag 9 december weer terug bij Max op NPO 1. De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt telt in het zesde seizoen geen acht, maar wel negen afleveringen. De eerste aflevering zal bestaan uit een speciale aflevering. Hierin zijn de 500 kandidaten te zien die indruk wilden maken op de jury.

De presentatie is weer in handen van André van Duin. Hij staat de kandidaten weer in raad en daad bij in de bekende tent. Vooral de juryleden, Janny en Robèrt kunnen het goed vinden met André. Vooral de humor tussen Janny en André smaakt naar meer.

Laat dat nu een mooi bruggetje zijn. Of Smaak naar meer terugkeert is niet helemaal duidelijk. In Smaakt naar meer blikte André terug op de aflevering van Heel Holland Bakt. Deze soort (lekkere) talkshow was altijd op de woensdagavond van NPO 1 te zien.

Heel Holland Bakt is vanaf 9 december weer iedere zondagavond om 20.20 uur te zien bij Max op NPO 1.

Foto: © Roland J Reinders / MAX