Heel Holland Bakt heeft eigen Adventskalender

Heel Holland Bakt heeft eigen Adventskalender

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het populaire bak programma, Heel Holland Bakt, komt met een eigen Adventskalender. Afgelopen vrijdag, 30 november, lanceerde MAX de speciale Adventskalender. De echte fans moesten wel even wachten op 1 december. De eerste dag van de feestmaand stond in het teken van het eerste vakje van de Adventskalender. De maand december wordt op deze manier nog feestelijker dan normaal.

De gebruikers mogen de hele maand december elke dag een digitaal cadeau openen. 'Een Adventskalender hoort voor mij echt bij de feestdagen. Het is nostalogisch en zo'n kalender past natuurlijk goed bij het gezellige gevoel van Heel Holland Bakt' aldus MAX-directeur Jan Slagter. 

In de dagelijks te openen cadeaus vindt men uiteenlopende Heel Holland Bakt-content, zoals exclusieve beelden van achter de schermen, verwijderende scenes, bloopers, spellen en andere feestelijke extra's. Maar dat niet alleen; in honderden 'kalendervakjes' zitten echte Heel Holland Bakt prijzen verstopt. De fans maken bij het openen van hun pakjes dus elke dag kans op cadeaus, zoals Heel Holland Bakt schorten, bakboeken en ovenwanten.

Aanstaande zondag is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien bij MAX op NPO 1. Vanaf 20.20 uur, direct na het NOS Journaal van 20.00 uur, zit de kijker weer gebakken. Op maandag is de nabeschouwing, Smaakt naar maar, te zien om 22.15 uur ook op NPO 1.

De Adventskalender van Heel Holland Bakt is hier te vinden; www.heelhollandbakt.nl/adventskalender.

Foto: Roland J Reinders / MAX