Cecilia Adorée zit in leader van GTST

Cecilia Adorée zit in leader van GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Actrice Cecilia Adorée heeft een (vaste) rol in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dit bleek uit de nieuwe leader van de soapserie van RTL 4. Cecilia is namelijk te zien naast Anton (Joep Sertons) en Linda (Babette van Veen). Hieruit blijkt dat de actrice een tijdje in Meerdijk zal blijven. Tiffy werd vooral bekend door de soap Nieuwe Tijden. Hierin had zij een korte tijd een relatie met Lucas (Ferry Doedens).

Afgelopen donderdagavond kreeg Anton de schrik van zijn leven. Aan de deur stond Tiffy (Cecilia Adorée). Zij vertelde heel droog dat zij de dochter van Anton was. Meteen wilde Anton hier niets van weten. Maar na een gesprek met Linda wilde hij zijn nieuwe dochter leren kennen. Of zij ook een vader-dochter band zullen opbouwen is nog niet bekend. Dat zal nog even moeten gaan blijken. 

Naast Cecilia is ook Faye Bezemer te zien in de leader van GTST. Zij is beter bekend als Lana, de dochter van Sjors. Nu lijkt het erop alsof ook zij nu een (vaste) rol in GTST heeft gekregen. Zij is te zien naast Q (Gio Kemper) en Rover (Floris Bosma). Deze twee hebben allebei de rol van een ander acteur overgenomen. Zo speelde Max Willems eerst een tijd lang de rol van Q. Rover werd in het verleden gespeeld door Buddy Vedder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: William Rutten