Cecilia Adorée vertrekt uit GTST

Cecilia Adorée vertrekt uit GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Opnieuw verlaat een actrice de soap, Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dit keer zal Cecilia Adorée Meerdijk gaan verlaten. Zij is beter bekend als Tiffy, de dochter van Anton (Joep Sertons). Zij kwam vanuit Utrecht naar Meerdijk om haar vader te leren kennen. In het begin wilde Anton niets van zijn dochter weten. Later bouwt hij toch een band op met haar.

Naast Anton kent Tiffy nog iemand uit Meerdijk, Lucas (Ferry Doedens). De twee kennen elkaar uit Utrecht waar Tiffy nog gevoelens had voor hem. De twee hadden ook een relatie, die achteraf niet echt bleek te zijn. Lucas was gevlucht naar Utrecht, maar keerde toch terug naar Meerdijk. De twee bleven wel goede vrienden.

Lucas wil samen met zijn vriend, Flo (Roel Dirven), een kind. Alleen konden de twee geen draagmoeder vinden. Al snel kwam Tiffy in beeld als mogelijke draagmoeder. Even moest Tiffy erover nadenken, maar ging toch akkoord. Maar het lijkt erop alsof ze nu langzaam maar zeker terugkrabbelt.

Zij blijkt inderdaad zwanger, maar houdt dit geheim. Zij vertrekt, zwanger, uit Meerdijk. Of het gaat om een tijdelijk vertrek is niet helemaal duidelijk. De mogelijkheid bestaat dat ze teruggaat naar Utrecht. Daar was zij één van de personages in Nieuwe Tijden, de spin-off van GTST. Maar er kwam al snel een einde aan deze soapserie. Hierin waren ook Soy Kroon (Sil) en Holly Mae Brood (Amy) te zien.

Onlangs vertrok ook Britt Scholte uit Meerdijk. Haar personage, Kimberly, wilde even op een wereldreis. Hij had een korte relatie met Tiffy. Alleen voelde het voor Tiffy anders van voor Kimberly. Hierdoor wilde zij wat tijd voor zichzelf. Britt is overigens nog wel gewoon te zien in de leader van GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: William Rutten