Cecilia Adorée keert terug in GTST

Cecilia Adorée keert terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Actrice Cecilia Adorée is binnenkort weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat nieuws werd vrijdag bekend gemaakt. De actrice is in GTST beter bekend als Tiffy, de dochter van Anton (Joep Sertons) en ex-vriendin van Lucas (Ferry Doedens). In april verliet Tiffy Meerdijk omdat ze klaar was met Meerdijk.

Haar leven kwam op zijn kop te staan door een verzoek van Lucas en Flo (Roel Dirven). De twee wilden dolgraag vader worden. Ze besloten om Tiffy te vragen om draagmoeder te worden. Toen ze daarmee instemde kreeg ze bedenkingen. Toch raakte ze zwanger en hield het geheim. Met haar geheim vertrok ze uit Meerdijk.

Niet veel later strandde ook de relatie tussen Lucas en Flo. Na de zomer keert Tiffy terug met een beginnend buikje. Het is overduidelijk dat ze zwanger is van Lucas. Hoe zal Lucas daarop reageren? Wil hij überhaupt wel vader worden? Wat zal Flo hiervan gaan vinden? Komt hij terug naar Meerdijk en maakt het goed met Lucas?

Het seizoen is nog niet eens begonnen of er ontstaan al nieuwe vragen. Of Tiffy even in Meerdijk blijft is ook nog niet helemaal duidelijk. Hoe zal Kimberly (Britt Scholte) op haar reageren? De twee zijn niet bepaald leuk uit elkaar gegaan. De twee hadden een soort van relatie, totdat Tiffy aangaf niet verliefd te zijn.

Naast Cecilia zal ook Faye Bezemer terugkeren in Meerdijk. Zij is dan weer te zien als Lana. Vlak voor de zomer-cliffhanger nam ze afscheid van Meerdijk. Nu blijkt dat het maar voor een korte tijd is. Ze zal na de zomer weer gewoon rondlopen door het bekende soapdorp.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 2 september weer te zien bij RTL 4. Je kunt Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken via Gids.tv.

Foto: William Rutten