Carlo Boszhard wordt jurylid in The Masked Singer

Carlo Boszhard wordt jurylid in The Masked Singer

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentator Carlo Boszhard wordt jurylid in The Masked Singer. Dat nieuws werd maandag op Radio 1 bekend gemaakt. Carlo zal plaats nemen naast onder andere Gerard Joling. Of er nog meer juryleden volgen is nog niet bekend gemaakt.

Gerard tekende onlangs een exclusief contract met RTL. Hij vertelde er uitvoerig over aan de desk van RTL Boulevard. Zo komen er nog een aantal programma´s aan met de zanger. Om welke programma´s het precies zal gaan is nog onduidelijk.

In The Masked Singer moeten de juryleden raden wie er op het podium staat. Het kan bijvoorbeeld gaan om een collega, een bekende sporter of een radio dj. De zangers of zangeressen hebben een onherkenbaar masker op. Het is dus puur en alleen aan de stem te horen om wie het precies gaat. Het format is een hit in onder andere Korea.

Het is voor Carlo weer iets nieuws. Naast de TV Kantine en Een goed stel hersens was het stil rondom de presentator. Zijn zondagmiddag programma, Carlo´s tv café, werd ingeruild voor een weekendeditie van RTL Boulevard. Daarnaast hoopt Carlo op een nieuw programma samen met Irene Moors. Zo dacht hij aan een soort weekend talkshow op de zaterdagavond. Hier vertelde hij onlangs over aan de tafel van Eva Jinek.

Wie The Masked Singer gaat presenteren is nog niet bekend gemaakt.

Foto: RTL / William Rutten