Valentijn Sanders keert terug naar Meerdijk

Valentijn Sanders keert terug naar Meerdijk

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden is een nieuwe inwoner rijker. Niemand minder dan Valentijn Sanders (gespeeld door Vincent Visser) maakt zijn opwachting in Meerdijk. Valentijn is de zoon van Nick (Christophe Haddad) en Charlie (Lieke van Lexmond) en de kleinzoon van Ludo (Erik de Vogel). Vanaf 29 april zal hij te zien zijn via de Instagram stories van GTST.

Speciaal voor Valentijn komt er een speciale verhaallijn rondom de terugkeer van Valentijn. Deze verhaallijn krijgt de titel ‘Valentijns vlucht’. De reden van de komst van Valentijn blijkt erg onduidelijk. Wel staat vast dat Lucas (Ferry Doedens) en Lana (Faye Bezemer) met Valentijn te maken gaan krijgen.

Het lijkt erop alsof Valentijn op zoek gaat naar zijn vader. Hoe Charlie hier mee om zal gaan is nog niet duidelijk. Wie weet keert Charlie ook wel terug naar Meerdijk. Want hoe zal zij reageren wanneer ze merkt dat haar zoon ineens spoorloos verdwenen is.

Vanaf 29 april zal de verhaallijn van Valentijn om 12.00, 17.00 en 20.00 uur te zien zijn. Dan worden er allerlei fragmenten online gezet. Het is een losse verhaallijn die eenvoudig te volgen is naast de reguliere verhaallijn. Het is vooral bedoeld om de jonge doelgroep aan te spreken. Of Valentijn later ook opduikt op televisie is ook nog niet helemaal duidelijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL