GTST-blog: Confrontatie tussen Ludo en Valentijn loopt dramatisch af
Bron: RTL

GTST-blog: Confrontatie tussen Ludo en Valentijn loopt dramatisch af

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Opnieuw is Ludo de strijd aangegaan met een familielid. Na Nick en Maxime is nu kleinzoon Valentijn aan de beurt. Door allerlei omstandigheden is Valentijn op de vlucht geslagen. Hij heeft er op zijn zachtst gezegd een zootje van gemaakt. Ludo heeft, op aandringen van Janine, geprobeerd om zijn kleinzoon te helpen. 

Na wat onderzoek is Ludo achter de verblijfplaats van Valentijn gekomen. Hij is van plan om met een bewust schilderij op de vlucht te slaan. Alleen weet hij niet in welk gevaar hij zich begeeft. Net op tijd weet Ludo aan boord van een schippersboot te komen. Deze boot was op weg naar Engeland, met Valentijn aan boord. 

Op zee vindt er een confrontatie plaats tussen Ludo en Valentijn. Ludo probeert nog om op Valentijn in te praten. Helaas is niet gelukt om tot de jonge Sanders door te dringen. Net wanneer Ludo aan de schipper wil vragen om terug te keren naar de haven, gaat het gruwelijk mis. Valentijn haalt met zijn tas uit naar zijn opa. Ludo krijgt een klap tegen zijn hoofd en slaat overboord. 

Meteen haast Valentijn zich om zijn opa te helpen. Maar Ludo is spoorloos verdwenen. De boot keert nog om, maar tevergeefs. Al snel wordt de politie op de hoogte gebracht. Aan Daan de moeilijke taak om zijn schoonfamilie het slechte nieuws te vertellen. Ludo is als vermist opgegeven. De schippers hebben bevestigd dat er een ruzie voorafgaand was. 

Janine, Nina en Daan zien hoe Valentijn geboeid in een politieauto wordt gestopt. De wereld van Janine stort volledig in. Hoe kon het nu zo gruwelijk uit de hand lopen? Is Ludo echt verdronken? Is dit het einde aan de keiharde zakenman Ludo Sanders? Niets lijkt erop alsof het ongeluk heeft overleefd. Wordt Ludo nog op tijd gevonden? Is er nog hoop voor de familie Sanders?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.