GTST-blog: Wordt dollemansrit Valentijn fataal?
Bron: RTL

GTST-blog: Wordt dollemansrit Valentijn fataal?

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wat is er toch mis met Valentijn? Hij blijft maar contact houden met Richard, de vijand van zijn opa Ludo. Gelukkig kwam Ludo achter de ‘samenwerking’ tussen zijn kleinzoon en Richard. Via een list probeerde Ludo om zijn kleinzoon aan zijn kant te krijgen. Even leek het erop alsof Valentijn bij zou draaien. 

Helaas trekt de jonge Sanders zijn eigen plan. De macht en het geld lonken hem te veel. Richard heeft veel te veel macht over Valentijn. Bovendien heeft Richard een slechte invloed. Samen besluiten ze het op het zuipen te zetten. In De Koning doet Valentijn alsof hij helemaal ‘de man’ is. Laura ziet het met lede ogen aan. 

Wanneer Laura ingrijpt, scheldt Richard haar uit voor heks. Ze pappen nog even aan met een jonge meid. Het plan is niet helemaal duidelijk, maar Richard deugt voor geen meter. Later vertrekt hij, in dronken toestand, de kroeg. Valentijn en de onbekende meid blijven over. Ze vindt het wel leuk om een ritje in de snelle auto van Richard te maken. 

Het is vragen om problemen. Valentijn drink nog gezellig door onder het rijden. Dat kan natuurlijk niet goed gaan. Al snel verliest Valentijn de controle over het stuur. De auto slibt en komt met een ruk tot stilstand. Het lijkt erop alsof Valentijn en de meid uit de kroeg zwaargewond zijn geraakt. 

Hoe zal het nu verder gaan? Hoe komt Valentijn uit de auto? Is hij echt zwaargewond geraakt? Hoe is het met de meid uit de kroeg? Wanneer Richard hiervan hoort zal hij woedend zijn. Ludo zal ook niet blij zijn wanneer hij merkt wat zijn kleinzoon gedaan heeft. Krijgt Valentijn straks nog wel een plek bij de familie Sanders? Of wordt hij nu echt teruggestuurd naar zijn moeder Charlie?

GTST is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL4.