TV Kantine komt met speciale ´Queen´ aflevering

TV Kantine komt met speciale ´Queen´ aflevering

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanavond staat de TV Kantine in het teken van Koningsdag. In de vijfde aflevering zal het programma ´RuPaul´s Drag Race´ centraal staan. Hiervoor krijgen Carlo Boszhard en Irene Moors hulp van een aantal RTL-gezichten.

Zo komen Beau van Erven Doors, Robert ten Brink en Herman den Blijker deTV Kantine versterken. Het is voor Robert een droom die uit komt. Hij tekende onlangs een nieuw contact bij RTL. De komende vier jaar blijft hij een vast gezicht voor de commerciële zender.

Ook krijgt Freddy Mercury een speciale ode. De zanger van de rockgroep, Queen, wordt gepersifleerd door Carlo zelf. Esmee van Kempen zal ook weer te zien zijn. Zij kruipt in de huid van Montserrat Caballé.

Op de verjaardag van onze Koning, Willem-Alexander, mag zijn vrouw natuurlijk niet ontbreken. Irene zal weer in de huid kruipen van Koningin Máxima. Deze rol is Irene op het lijf geschreven. Zo deed zij haar elke week na in het zondagmiddag-programma Life & Cooking. Hierbij was Carlo te zien als de, toen nog, prins Willem-Alexander.

Daarnaast zal ook Erik de Vogel te zien zijn. Hij zal weer te zien zijn als Frank, die bekend is van Paleis voor een Prikkie. Normaal is Erik te zien als Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Maar voor de rol van Frank, komt Erik graag even naar de TV Kantine.

De ‘Queen-special’ van de TV Kantine is vanavond om 22.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL