´Zoë en Aysen vertrekken uit Meerdijk’

´Zoë en Aysen vertrekken uit Meerdijk’

Geschreven door Sebastiaan Boers

Slecht nieuws voor de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Binnenkort vertrekken er weer twee inwoners uit het fictieve dorp Meerdijk. Zoë (gespeeld door Anouk Maas) en Aysen (gespeeld door Dilan Yurdakul) zullen binnenkort niet meer te zien zijn. Dat werd dinsdagavond bekend gemaakt in 6 Inside.

Zoë kwam in Meerdijk als zuster in het ziekenhuis. Maar daarnaast had zij een ‘bijbaantje’ waar ze snel geld kon verdienen. Helaas had zij ook veel last van Jan Maes. Hij randde haar aan op zijn boot. Dat kostte hem uiteindelijk zijn leven. Lange tijd dacht Zoë dat zij de moord op haar geweten had. Maar maanden later bleek dat Loes de moord gepleegd had.

Momenteel is Zoë gelukkig met Rik (Ferri Somogyi). De twee kenden pieken en dalen in hun relatie. Maar de laatste tijd leken de twee dichterbij elkaar te staan. Hoe de twee uit elkaar zullen gaan, is nog niet bekend. Mogelijk speelt de kinderwens van Rik mee. Hij wil dolgraag nogmaals vader worden, maar Zoë ziet het niet zitten.

Daarnaast zal ook Aysen Meerdijk gaan verlaten. Zij zal voor een periode van zes maanden niet meer te zien zijn. Er is een mogelijkheid dat zij terugkeert. Een korte tijd gelede maakte Aysen promotie op haar werk. Maar daar lijkt ze nu ineens van af te zien. Want waarom zal zij Meerdijk moeten verlaten? Hoe zal Daan (Dorian Bindels) hiermee omgaan? De twee hebben sinds kort echt een relatie. Alles leek zo goed te gaan tussen de twee, maar is dat echt zo?

Het is momenteel wel een komen en gaan van personages. Zo vertrokken Tiffy (Cecilia Adorée) en Flo (Roel Dirven) ook al uit Meerdijk. Tiffy vertrok, terwijl ze in verwachting was van Lucas’ kindje. Flo wilde dolgraag een kindje met Lucas (Ferry Doedens). Maar op het laatste moment trok Lucas zich terug.

Ook Kimberly (Britt Scholte) was even weg uit Meerdijk. Maar sinds een paar dagen is ze weer terug in Meerdijk. Het lijkt het erop dat ze voorlopig weer in Meerdijk zal blijven. Haar ‘relatie’ met Tiffy strandde nog voordat die begonnen was. Vol met liefdesverdriet vertrok zij naar India. Maar ze miste haar vrienden en familie.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Martijn van Gelder