Humberto Tan presenteert The Repair Shop

Humberto Tan presenteert The Repair Shop

Geschreven door Pieter Jongsma

Humberto Tan gaat het nieuwe restauratie programma The Repair Shop presenteren voor RTL 4. Dat maakte de presentator bekend via social media. In The Repair Shop dat een BBC-format is gaan kandidaten hun geliefde objecten laten restaureren.

SBS 6 werkt aan een identiek programma waarin vrijwel hetzelfde gedaan gaat worden als in het BBC-format. Wie het programma bij SBS 6, dat Zo goed als nieuw gaat heten gaat presenteren is nog niet bekend. Wanneer beide programma's te zien zijn is nog niet duidelijk.

Peter van de Vorst de nieuwe programmadirecteur van RTL is erg enthousiast over het format.  “Ik vind het geweldig dat we deze BBC-hit naar RTL 4 brengen. Dit programma is een unieke combinatie van vakmanschap, bijzondere objecten en de verhalen die eraan vast zitten.”

“Het is spannend om te zien hoe die objecten worden gerestaureerd in hun oude staat, waardoor ze een nieuwe toekomst hebben en ze familiehistorie weer tot leven wekken. Het is een programma dat perfect past bij deze tijd en bij RTL 4.”

Foto: RTL