Faye Bezemer keert alweer terug in GTST

Faye Bezemer keert alweer terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Actrice Faye Bezemer is binnenkort alweer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat nieuws werd maandag bekend gemaakt. Faye is in GTST beter bekend als Lana Langeveld, de dochter van Sjors (Melissa Drost). Vlak voor de zomer-cliffhanger besloot Lana om naar Berlijn te gaan.

Haar moeder Sjors was het daar niet mee eens. Na lang nadenken besloot ze toch om Lana te laten gaan. Voor Lana stond het vast, in Meerdijk blijven was geen optie. Daar liep ze elke keer Valentijn (Vincent Visser) tegen het lijf.

Ze voelde zich door hem gebruikt en wilde uit zijn buurt blijven. Maar nu keert ze sneller terug dan verwacht. Het heeft wellicht te maken met de toestand rondom Amir (Alkan Çöklü). Hij kreeg een klap met een knuppel en zweeft tussen leven en dood. Sjors kan de steun van haar dochter meer dan gebruiken. Want hoe zal dat af gaan lopen voor Amir? Zal hij het überhaupt wel overleven?

Hoe zal Valentijn reageren op Lana’s terugkeer? De twee gingen niet bepaald leuk uit elkaar. Hebben ze nu wel of geen gevoelens voor elkaar? Zal Lana weer voor de charmes van deze jonge Sanders vallen? Of is Lana verstandig genoeg om uit zijn buurt te blijven?

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 2 september weer terug bij RTL 4.Het vorige seizoen terugkijken van GTST kan via Gids.tv.

Foto: RTL