GTST komt met speciale aflevering over Janine

GTST komt met speciale aflevering over Janine

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) staat op 3 januari 2020 in het teken van Janine (Caroline de Bruijn). In deze speciale aflevering staat de ziekte van Janine, borstkanker, centraal. In de soapserie heeft Janine de diagnose borstkanker te horen gekregen. Momenteel bevindt ze zich in het behandelplan.

In de speciale aflevering komen ook echte verhalen aan bod. Zo vertellen verschillende vrouwen over hun ervaringen met borstkanker. De verhalen worden verweven in de verhaallijn van Janine. Wat heeft het precies gedaan en hoe heeft het hun leven veranderd?

Het is een koers die GTST op wil varen. Het vertellen van echte verhalen waarin de kijker zich kan herkennen. Na de zomerstop van de soapserie kelderden de kijkcijfers in een rap tempo omlaag. Voor RTL de hoogste tijd om actie te ondernemen. De verhaallijnen moeten meer op het echte leven gaan lijken.

Speciaal voor de koerswijziging keert Cas Jansen binnenkort terug als Julian. Hij komt niet alleen, maar neemt een gezin mee. Jaren geleden speelde Cas ook al de rol van Julian. Hij is de pleegzoon van Laura (Jette van der Meij). Zij zal dolgelukkig zijn om hem weer in haar armen te kunnen sluiten.

De speciale aflevering is op vrijdag 3 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL