Streaming Releases: Vis a Vis, Cursed, Suits, Baywatch en Patriots Day
Bron: Netflix

Streaming Releases: Vis a Vis, Cursed, Suits, Baywatch en Patriots Day

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleased wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij houden je daarom op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Vis a Vis: El Oasis

De hitserie Vis a Vis krijgt een vervolg. Na het succes van de eerste vier seizoenen krijgt de serie dan toch een vervolg waar dat eerder niet verwacht werd. Het nieuwe seizoen zal El Oasis heten en zal het definitieve eind betekenen van de Spaanse serie. De serie vertelt het verhaal vanuit een vrouwengevangenis en is vanaf 31 juli te zien op Netflix.

Cursed

In de nieuwe Netlfix-fantasyserie Cursed wordt het verhaal verteld over Koning Arthur die het beroemde zwaard Excalibur krijgt. Arthur gaat samen met Nimue op zoek naar tovenaar Merlijn om zijn hulp te vragen in de strijd tegen boze strijders. Cursed is vanaf 17 juli op Netflix te bekijken.

Suits

Vanaf 18 juli verschijnt het achtste seizoen van Suits op Netflix. De advocatenserie kent negen seizoenen dus het zal niet het laatste seizoen zijn. Mike Ross besluit om zonder diploma’s te solliciteren bij een van de beste advocaten in New York: Harvey Spector. Ross blijkt met zijn talent en fotografisch geheugen een ware aanwinst voor het bedrijf.

Baywatch

De hitserie uit de jaren ’90 Baywatch komt naar Videoland. De eerste drie seizoenen zullen vanaf 22 juli te zien zijn en op 29 juli zal seizoen 4 tot en met 7 te zien zijn. In de serie zien een groep strandwachten met Mitch Buchannon aan de leiding. De strandwacht laadt gevaren zien op de zee en ook zullen de onderlinge relaties tussen de strandwachten aan het licht worden gebracht.

Patriots Day

Patriots Day vertelt het verhaal over de bomaanslagen bij de marathon in Boston in 2013. Terwijl de stad in rouw is, beginnen de politiediensten aan een race tegen de klok. De politie begint een klopjacht tegen de daders om een nieuwe aanslag te voorkomen. Patriots Day is vanaf 15 juli te zien op Videoland.