Streaming Releases: Gotham, Down to Earth en Dokter Deen
Bron: Fox

Streaming Releases: Gotham, Down to Earth en Dokter Deen

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleased wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij houden je daarom op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Under the Riccione Sun

Een aantal jongeren gaan de zomer vieren in Riccione en raken daar met elkaar bevriend. Deze zomer lijkt niks anders dan in de voorgaande jaren, maar in korte tijd slaat dit om. Er gebeurt van alles op het gebied van liefde en vriendschap. Op die manier leert de groep zichzelf en de anderen steeds beter te kennen. Under The Riccione Sun kan je vanaf 1 juli bekijken op Netflix.

Gotham

Vanaf 1 juli is het vijfde seizoen van Gotham te zien op Netflix. De serie vertelt het verhaal van de stad Gotham in de jaren voordat Batman er de scepter zwaaide. Het verhaal gaat in het eerste seizoen over de nieuwe rechercheur James Gordon die samen met de ervaren rechercheur Harvey Bullock de opdracht krijgt om de moord op Thomas en Martha Wayne te onderzoeken. Tijdens het onderzoek raakt het tweetal vermengd in verschillende maffiafamilies. In de loop van de serie wordt ook getoond waar de oorsprong ligt van verschillende personages die bekend zijn uit de Batmanfilms, zoals Catwoman en de Joker.

Down To Earth with Zac Efron

In Down To Earth with Zac Efron reist de bekende acteur de wereld rond samen met wellness-expert Darin Olien. Samen gaan ze op zoek naar  verschillende manieren van duurzaam leven. In hun zoektocht naar innovaties op het gebied van voedsel en energie doet het duo onder meer Frankrijk, Puerto Rico, IJsland en Costa Rica aan. De reis rond de wereld is vanaf 10 juli te zien op Netflix.

Onze Jongens

In deze romantische komedie gaat Jorrit werken bij het bouwbedrijf Onze Jongens van zijn vriend Bas. De zaken gaan slecht en dus komt Jorrit op het idee om samen met de andere werknemers te gaan strippen om geld te verdienen, zodat het bedrijf gered van faillissement kan worden. De film was in 2016 een van de meest bezochte films en is vanaf 12 juli te zien op Videoland.

Dokter Deen

Goed nieuws voor fans van Nederlandse series, want op videoland kan er vanaf 13 juli weer gebingewatched worden. Vanaf dan zijn alle vier de seizoenen van Dokter Deen te zien. De serie gaat over Maria Deen die op Vlieland huisarts is. Doordat Deen een allround arts is, kan zij meer dan andere huisartsen en is zij huisarts, tandarts, dierenarts en maatschappelijk werker in een.