Streaming Releases: White Lines, Spiderman en The Bachelorette
Bron: YouTube

Streaming Releases: White Lines, Spiderman en The Bachelorette

Geschreven door Liam Rensink

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleased wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij houden je daarom op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix, Videoland en Disney+.

White Lines

Na het succes van Vis a Vis en La Casa de Papel verschijnt er deze maand een derde serie op Netflix van deze makers. In de serie White Lines verdwijnt een bekende dj op het partyeiland Ibiza. Zijn zus laat na de vondst van zijn lijk, twintig jaar later, haar rustige leven achter om zijn verdwijning te onderzoeken. Zij ontdekt daar al snel dat het nachtleven ook een duistere kant kent en komt terecht in een wereld van nachtclubs, leugens en cover-ups. Seizoen 1 verschijnt op 15 mei op Netflix. 

Spiderman

Dubbel goed nieuws voor de Spiderman-fans deze maand! Het eerste deel van de filmreeks verschijnt namelijk op 31 mei op Netflix en het tweede deel op 15 mei Videoland. In het eerste bioscoopavontuur krijgt buitenbeentje Peter Parker bijzondere krachten, nadat hij wordt gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. Hij besluit deze krachten te gebruiken voor een nobel doel, als de heldhaftige Spiderman bestrijdt hij de misdaad van New York. Het tweede bioscoopavontuur Spiderman 2 speelt zich twee jaar later af en Peter Parker krijgt steeds meer moeite om de balans te houden in zijn dubbelleven. Hij kan geen baan behouden, verliest vrienden en wordt gedumpt door zijn vriendin. Dit heeft zijn weerslag op zijn krachten, want deze lijkt hij langzaam te verliezen. Hij besluit zijn leven als superheld op te geven. Als Doctor Octopus de samenleving ernstig bedreigd, begint het toch weer te kriebelen.. 

The Bachelorette

“Het was echt een sprookje dat me voor altijd zal bijblijven!” Dit was de reactie van de eerste Nederlandse Bachelorette, Gaby Blaaser, na afloop van de opnames. Normaal gesproken maakt zij alle tongen los met haar uitdagende foto’s op social media, nu gaat zij op zoek naar de liefde. Hiervoor reist zij af naar Zuid-Afrika met 18 vrijgezelle mannen. Zij leert hen steeds beter kennen tijdens romantische dates en activiteiten. Door middel van een wekelijkse rozenceremonie bepaalt ze wie van de mannen in de strijd blijft om haar hart en wie er terug gaat naar Nederland.  Vanaf 20 mei is deze romantische wedstrijd te zien op Videoland.