GTST-blog: Nina lust er wel pap van

GTST-blog: Nina lust er wel pap van

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Wat heeft Nina (Marly van der Velden) toch gedaan! Na een zoen in het ziekenhuis met Daan (Dorian Bindels), raakte Nina volledig in de war. Ze bleef maar denken aan Daan. Ze wilde niet toegeven aan haar gevoelens voor hem. Ze was gelukkig getrouwd met Bing (Everon Jackson Hooi). Samen hadden ze drie kinderen. Niets leek het droomkoppel in de weg te staan. 

Maar de twee kregen de laatste tijd alleen maar ruzies. De één nog erger dan de ander. Het woord ‘scheiden’ is al meer dan één keer gevallen. Maar beiden leken daar niet voor te voelen. Nina was ondertussen te druk met haar gevoelens voor Daan. De twee bleven elkaar maar opzoeken. Het mondde uit in een ingewikkelde affaire. 

Daan had een soort van relatie met Puck. Maar hij was stapelverliefd op Nina. Voor Nina werd het steeds een deel van haar leven. Elke keer verzon ze weer een smoes om bij Daan te kunnen zijn. Zo beloofde ze hem dat ze haar huwelijk zou beëindigen met Bing. Deze stap heeft ze uiteindelijk nooit echt gezet. 

Voor Daan was het nu of nooit. Hij beëindigde zijn relatie met Puck. Die stelde immers niet echt wat voor. Daarna wilde hij dolgraag dat Nina ook brak met Bing. Vanwege de kinderen kon Nina niet scheiden. Ze hield nog te veel van haar man. Ze besloot een einde te maken aan haar affaire met Daan. 

Hierop besloot Daan een vuil spel te spelen. Hij wilde nog één keer met Nina het bed delen. Samen besloten ze een kamer in De Rozenboom te nemen. Ondertussen liet Daan, via de telefoon van Nina, aan Bing weten een verrassing te hebben. Niets vermoeden maakte Bing zich klaar voor een fijne avond met Nina…

Net wanneer Nina en Daan het leuk hebben met elkaar, komt Bing de kamer binnen. Hij weet niet wat hij ziet en schrikt zich een ongeluk. Nina is verbijsterd en Daan is tevreden. Nu Bing het weet moet het wel stoppen tussen hem en Nina. Bing is woedend en zint op wraak. Hij wil direct scheiden van zijn vrouw. 

Dat is nog niet zo eenvoudig. Wel regelt hij dat Nina de kinderen niet meer mag zien. Het gaat zelfs zo ver dat hij met de kinderen op de vlucht slaat. Na aandringen van Daan, laat Nina hen opsporen. Ineens komt Daan achter de verblijfplaats van Bing. Hij haalt de kinderen terug, tot woede van Bing. Maar eenmaal terug in Meerdijk is het mogelijk om afspraken te maken.

Van een verzoening is niet echt sprake. Er komt wel een intiem moment, maar dat stelde volgens Bing maar weinig voor. Langzaam maar zeker begint Nina in te zien dat ze haar huwelijk kapot heeft gemaakt. Nu moeten ze alleen goede afspraken maken voor de kinderen. Bing wil dat Sjors, zijn ex-vrouw, alles regelt als hun gezamenlijke advocaat. 

Alleen gebeurt er dan iets onverwachts. Sjors heeft privéproblemen met Amir en Lana. Wanneer ze uit wil huilen bij Bing, leidt het tot een heftige zoenpartij. Gelukkig belt Amir nog op tijd om erger te voorkomen. Als hij niet gebeld had, dan hadden Sjors en Bing het bed gedeeld. Van haar heftige zoen is Sjors nog altijd flink in de war. Komt haar huwelijk nu ook in gevaar?

Wat gaat er nu van Nina worden na de scheiding? Krijgt ze haar leven weer op de rit? Komt het misschien nog goed tussen haar en Bing? Of kiest ze toch voor Daan? Komen Sjors en Bing nu weer bij elkaar? Hoe moet dat dan met Amir? 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.