GTST Zomer-blog: Nina’s affaire heeft grote gevolgen
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST Zomer-blog: Nina’s affaire heeft grote gevolgen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Tijdens de zomerstop van GTST blikt Sebastiaan elke vrijdag terug op het 30ste seizoen.

Het leven van Nina was tot in de puntjes geregeld. Een leuke man (Bing), drie leuke kinderen, een leuke baan. Eigenlijk had Nina alles waar ze van gedroomd had. Toch was er iets wat ze niet had. Wat het precies was, wist Nina niet goed. Maar al snel wordt duidelijk wat het blijkt te zijn. 

In het ziekenhuis is Nina getuige hoe Daan uit zijn coma ontwaakt. Tijdens het ontwaken zoent Daan Nina. Hier raakte Nina behoorlijk van in de war. Ze twijfelde om het aan Bing te vertellen. Wanneer ze het toch doet wordt hij woedend. Langzaam maar zeker lijkt Daan verliefd te worden op Nina. Hij wil maar één ding: Nina. 

Het begin van de affaire

Voor Nina is het allemaal vrij ingewikkeld. Ze krijgt langzaam maar zeker gevoelens voor Daan. Elke keer wanneer ze elkaar tegenkomen is de spanning voelbaar. De zoen krijgt al snel een vervolg. De twee belanden bij elkaar in bed. Daan is dolgelukkig dat Nina voor hem gekozen heeft. Maar kan Nina haar ‘perfecte’ leventje wel zomaar opgeven? Ze houdt haar affaire angstvallig stil voor haar man. 

Maar Bing merkt wel iets aan zijn vrouw. De twee krijgen om de haverklap ruzie. Om de kleinste dingen lopen de gemoederen hoog op. Elke keer weet Nina troost te vinden in de handen van Daan. Voor hem is dat heel fijn. Toch wil Daan meer van Nina. Hij wil dat ze voor hem kiest en Bing verlaat. Hier wil ze nog niets van weten. Ze wil dat de kinderen niet aandoen. Ze houdt nog te veel van Bing. 

Dan verzint Daan een gemene streek. Hij wil nog één keer genieten van Nina. Via een appje lokte Dan Bing naar een hotelkamer. Op deze hotelkamer waren Nina en Daan samen. Voor de ogen van Bing komt de affaire uit. Bing is woedend en vertrekt uit de hotelkamer. Nina probeert nog om het uit te leggen. 

Het komt niet meer goed

Het is een shock voor Meerdijk. Het powerkoppel dreigt uit elkaar te vallen. Kan Bing zijn vrouw de affaire vergeven? Zo koppig als Bing is, is hij helemaal klaar met Nina. Hij wil een scheiding en wil de voogdij over alle kinderen. Nina is kapot van verdriet. Haar hele leven valt uit elkaar. Hoe kan ze nu nog verder?

Daan is ervan overtuigd dat hij en Nina bij elkaar horen. Na een hele lange vechtscheiding komen Nina en Bing er samen toch uit. De scheiding is rond en de papieren zijn getekend. Nina en Bing zijn niet langer getrouwd. Niet veel later kiest Nina voor Daan. Maar is Nina wel gelukkig met Daan? Hebben de twee wel een toekomst samen? Maken zij elkaar wel gelukkig?

Niet zo lang geleden kreeg Daan een baan aangeboden in Maastricht. Hij heeft de baan afgewezen. Voor hem is Nina belangrijker. Een groot gebaar zou Nina kunnen denken. Het leverde toch voor spanningen tussen de twee. Gaat Nina met Daan een nieuw leven te gemoed buiten Meerdijk? De kans is eerder aanwezig dat Daan toch voor zijn droombaan zal gaan. 

Niemand had verwacht dat een powerkoppel als Nina en Bing zou gaan scheiden. Dat Nina nu ineens zo snel verder gaat met Daan is ook vreemd. Is er nog een (kleine) kans dat het goed komt tussen Nina en Bing. Ondanks de vele ruzies passen ze wel goed bij elkaar. Als koppel vullen zij elkaar goed aan. De toekomst zal het ons leren.

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug bij RTL4. Tot die tijd blikt Sebastiaan elke vrijdag om 19:00 uur in de GTST Zomer-blog terug op het 30ste seizoen.