Streaming Releases: A Star is Born, New Amsterdam en Celebrity Ex on the Beach
Bron: Pathé

Streaming Releases: A Star is Born, New Amsterdam en Celebrity Ex on the Beach

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

A Star is Born

Deze meeslepende, muzikale film met Lady Gaga in één van de hoofdrollen vertelt het verhaal van Allie en Jackson. Jackson is een bekende countryzanger, die struggelt met verslavingen. Hij ontmoet de beginnend zangeres Allie in een bar en is direct aangetrokken tot haar uitstraling en talent. Hij neemt haar mee op tour, wat zorgt voor een stijgende lijn in haar carrière. Jackson heeft steeds meer moeite om zijn verslavingen de kop in te drukken, wat zij eigen carrière onder druk zet. De chemie tussen Lady Gaga (Allie) en Bradley Cooper (Jackson) is zo goed, dat er veel geruchten gingen over hun relatie buiten het witte doek. De film is vanaf 20 augustus te zien op Netflix. 

New Amsterdam (seizoen 2)

In seizoen 1 kreeg de briljante dokter Max Goodwin de leiding over één van de oudste openbare ziekenhuizen van New York. Hij wil de daar heersende bureaucratie op de schop gooien en verstoort daarmee de status quo. Hij stelt het belang van patiënten boven de winst van het ziekenhuis. Het seizoen eindigde met een spannende cliffhanger. De start van het tweede seizoen zal eindelijk onthullen wie het ongeluk uit de seizoensfinale overleefd hebben. Max is nog steeds de medisch directeur van het ziekenhuis en probeert zijn draai te vinden na twee ingrijpende gebeurtenissen. Het tweede seizoen van New Amsterdam is vanaf 12 augustus te zien op Videoland. 

Celebrity Ex on the Beach

Populaire Engelse en Amerikaanse tabloidsterren, bekend van bijvoorbeeld Love Island, modellenwerk of acteerwerk, gaan voor een zomer vol liefde (en lust) naar een villa aan het strand. Elke aflevering is de grote vraag: who’s ex is next? In de MTV-serie spoelen elke week nieuwe exen aan van de deelnemers, die de sfeer in de villa op scherp zetten. Seizoen 1 is vanaf 10 augustus te zien op Videoland.