Streaming Releases: Mother, Verleifd op Cuba, Echte Gooische Moeders en The Holiday
Bron: Videoland

Streaming Releases: Mother, Verleifd op Cuba, Echte Gooische Moeders en The Holiday

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Mother  

Shuhei heeft het niet gemakkelijk in zijn jeugd. Zijn moeder lijdt aan een drankverslaving en geeft meer om de foute mannen met wie ze aan papt, dan om haar zoon. Omdat ze het niet breed hebben, moet Shuhei met regelmaat geld van zijn grootouders los te peuteren. Het beroven gaat hem niet in de koude kleren zitten en op school worden de resultaten minder. Op een dag krijgt Shuhei de opdracht om voor de laatste keer zijn opa en oma te beroven. Mother is vanaf 3 november te zien op Netflix. 

Verliefd op Cuba

Goed nieuws voor de fans van Nederlandse romantische komedies, want vanaf 14 november verschijnt Verliefd Op Cuba op Netflix. In deze film zien we het verhaalvan een verbaasde moeder, Loes, wanneer haar dochter belt vanuit Cuba. Haar dochter vertelt dat ze gaat trouwen met een Cubaanse man. Loes besluit om naar Havana af te reizen om voor dit huwelijk een stokje te steken. Tijdens haar reis vind Loes haar geloof in ware liefde terug en krijgt een affaire. Ze besluit om alle problemen die zij veroorzaakt heeft op te lossen. 

Echte Gooische Moeders

In 2008 had RTL een gigantische hit te pakken met het programma Echte Gooische Meisjes. In dat programma volgden we het leven een aantal welgestelde jonge vrouwen. Inmiddels hebben deze jonge vrouwen zichzelf ontwikkelt en zijn zij allen moeders geworden. In deze serie volgen we de meiden van toen die nu 12 jaar ouder en wijzer zijn. Vanaf 4 november is Echte Gooische Moeders te zien op Videoland. 

The Holiday 

De romantische komedie The Holiday met Cameron Diaz en Kate Winslet vertelt het verhaal over twee vrouwen, Amerikaans en een Engels, die ruilen van huis en land om maar ver weg te zijn van hun mannenproblemen. De film uit 2006 is vanaf 8 november op Videoland te bekijken.