Streaming Releases: Bumblebee, Anelka, Selling Sunset en De Dag
Bron: Netflix

Streaming Releases: Bumblebee, Anelka, Selling Sunset en De Dag

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleased wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Bumblebee

De rebelse tiener Charlie vindt op een sloopplaats een oude Volkswagen Kever en besluit om hem te repareren. Tijdens dit proces komt Charlie erachter dat hij niet zomaar een auto heeft gevonden, maar een ware Transformer met de naam Bumblebee. Tussen de twee ontstaat een bepaald soort vriendschap. Wanneer het Amerikaanse leger Bumblebee te pakken wil krijgen besluiten de twee te vluchten. Bumblebee is vanaf 1 augustus op Netflix te bekijken.

Anelka: Misunderstood

Goed nieuws voor de sportliefhebbers, want na het succes van The Last Dance over Michael Jordan komt Netflix met een documentaire over de controversiële voetballer Nicolas Anelka. In deze docu zie je Anelka zowel op het veld als in zijn privéleven. Daar komt druk bij kijken, geld, business, verraad, relaties en haat. Het laat zien hoe professioneel voetbal er deze dagen uit kan zien en toont de waarheid achter de verhalen. Het verhaal over Anelka is vanaf 5 augustus te zien op Netflix.

Selling Sunset: Seizoen 3

In Selling Sunset volgen we de dagelijkse praktijk van de makelaars van The Oppenheim Group. Zij hebben toegang tot de meest luxueuze villa’s van Los Angeles. In het derde seizoen van deze realityserie zet de komst van een nieuwe, ambitieuze collega de verhoudingen binnen het makelaarskantoor flink op scherp! Het derde seizoen is vanaf 7 augustus te zien op Netflix.

De Dag

In deze Vlaamse dramaserie zie je het verhaal van een goed voorbereide gijzeling in een bankkantoor. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend en verrassend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Zowel de politie en haar onderhandelaars, journalisten en ongeruste familieleden ervaren de gijzeling op hun eigen manier en beleven deze dag net iets anders. Het bijzondere aan de serie is dat steeds twee opeenvolgende afleveringen hetzelfde tijdsverloop bevatten. Zo vertelt de eerste aflevering het verhaal vanuit het standpunt van de politie en getroffen familieleden en zie je in de tweede aflevering het verhaal vanuit de bank. De Dag is vanaf 5 augustus op Videoland te zien.