Streaming Releases: Casanova's, Ferry, The Woman in the Window
Bron: Netflix

Streaming Releases: Casanova's, Ferry, The Woman in the Window

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Casanova’s 

Bas is een onzekere en timide journalist die de taak krijgt om een datingcoach te ontmaskeren. Voor deze klus gaat Bas undercover bij de workshop van deze datingcoach. Deze datingcoach beweert incompetente mannen in drie dagen om te kunnen toveren tot ware verleiders. Casanova’s met hoofdrollen voor Jim Bakkum en Lieke van Lexmond is vanaf 8 mei te zien op Videoland. 

Ferry

Goed nieuws voor liefhebbers van de succesvolle serie Undercover, want er komt een serie over het leven van Ferry Bouman. In deze serie zien we hoe Ferry steeds verder in de criminaliteit verzuild raakt. Ferry is werkzaam in Amsterdam en moet van zijn mentor, Brink, een bende in Brabant opsporen die Brink hadden beroofd. Voor deze klus moet Ferry terug naar Brabant waar hijs opgegroeid. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry op de proef gesteld. Ferry is vanaf 14 mei te zien op Netflix. 

The Woman in the Window

Anna Fox is een kinderpsychologe die kampt met angststoornissen. Door deze angsten komt ze zelden buiten en op een dag ziet ze vanuit haar ruim een verdachte situatie. Door deze situatie vormen de nieuwe overburen een obsessie voor Anna. Zij verdenkt de overburen van het plegen van een misdrijf.  The Woman in the Window is vanaf 14 mei te streamen op Netflix.