GTST Zomer-blog: Sprookjeshuwelijk Nina en Bing eindigt in vechtscheiding
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST Zomer-blog: Sprookjeshuwelijk Nina en Bing eindigt in vechtscheiding

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Tijdens de zomerstop van GTST blikt Sebastiaan elke vrijdag terug op het 30ste seizoen.

Het was zo’n sterk koppel: Nina en Bing. De twee hadden alles goed voor elkaar. De liefde was bijzonder sterk. Ze hadden samen drie kinderen en beide een succesvolle baan. Alleen Nina miste toch iets in haar leven. Ze miste spanning en avontuur. Haar leven was zo geleefd vond ze zelf. Bij Daan voelde Nina zich op haar gemak. 

Het begin van de affaire

Na een kus in het ziekenhuis bleef Daan in Nina’s hoofd spelen. De twee zagen elkaar steeds meer en meer. Het mondde uit in een heftige affaire. Waar was Nina mee bezig? Ze had alles zo goed voor elkaar. Voor Daan was het avontuurtje leuk, maar hij wilde meer. Hij wilde Nina niet langer delen, hij wilde haar voor zichzelf. 

Maar Nina wilde haar vertrouwde leven niet zomaar opgeven. Ze had alles waar ze van kon dromen. Een fantastische man, prachtige kinderen en een goede baan. Ging ze haar leven en dat van haar kinderen echt op zijn kop zetten? De twijfels bleven sterk aanwezig voor Nina. Zij wist dat ze geen toekomst kon hebben met Daan. 

Hij wilde Nina niet kwijt en kwam met een list. Nog één keer wilde hij het bed met Nina delen. Nina stemde in, na deze avond was het klaar. Maar Daan wist Bing naar de hotelkamer te lokken. Hij betrapte de twee en was woedend. Zijn vrouw ging vreemd en al wekenlang. Hij wilde niets meer van haar weten. 

Veel dieptepunten

De twee raakten verstrikt in een vechtscheiding. Het bracht het slechtste in de twee naar boven. Bing wilde de volledige voogdij over de drie kinderen. Hij ging zelfs met de kinderen naar het buitenland. Nina was in paniek omdat ze geen contact met de kinderen kreeg. Wat had ze nu allemaal veroorzaakt? De kinderen kregen alles letterlijk mee. Hoe kon het zo vreselijk uit de hand zijn gelopen?

De kinderen wilden niets liever dan dat Nina en Bing weer bij elkaar kwamen. Ze besloten weg te lopen van huis. Hun actie heeft er inderdaad voor gezorgd dat Nina en Bing dichterbij elkaar kwamen. Daan vond het allesbehalve fijn. Hij wilde Nina niet opnieuw verliezen aan Bing. Gelukkig doken de kinderen weer op zijn Ludo en Janine. 

Door deze actie sloten Nina en Bing vrede. Ze hadden alles goed geregeld. Van een vechtscheiding was totaal geen sprake meer. Nadat alles op papier stond was het tijd om te tekenen. De scheiding was rond: Nina en Bing waren officieel gescheiden. Nu kon Nina zich focussen op haar relatie met Daan. Maar had Nina wel de juiste keuze gemaakt?

Daan kreeg onlangs een kans op een droombaan in Maastricht. Hij heeft ervan afgezien voor Nina. De liefde voor haar was toch sterker. Of komt Daan nog terug op zijn keuze? Zal Nina dan met hem meegaan? Gaat ze haar leven en dat van haar kinderen nog meer op zijn kop zetten? Of groeien zij en Daan toch uit elkaar. Opent dat dan weer voorzichtig de deur voor haar en Bing?

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug bij RTL4. Tot die tijd blikt Sebastiaan elke vrijdag om 19:00 uur in de GTST Zomer-blog terug op het 30ste seizoen.