Streaming Releases: Love Guaranteed, Johnny English, Undercover en Bon Bini Holland
Bron: Netflix

Streaming Releases: Love Guaranteed, Johnny English, Undercover en Bon Bini Holland

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Love, Guaranteed

Netflix komt met een nieuwe romantische komedie met de titel Love, Guaranteed. In deze film zien we hoe de advocaat Susan een goedbetaalde zaak aanneemt van Nick. Nick wil een datingsite aanklagen, omdat zij adverteren met een garantie op liefde die voor Nick niet uitkomt. Naarmate de zaak vordert, krijgen de twee gevoelens voor elkaar. Love Guaranteed is vanaf 2 september te zien op Netflix.

Johnny English

De twee Johnny English films komen naar Netflix. De films gaan over de onhandige geheimagent English ( gespeeld door Rowan Atkinson) die ondanks zijn onkunde toch steeds een opdracht krijgt die vervolgens compleet uit de hand lopen. In de eerste film moet English een juwelenroof oplossen nadat al zijn collega’s door zijn toedoen zij omgekomen. In de tweede film, Johnny English Reborn, zit English in een klooster na het verpesten van de zoveelste missie. Hij wordt echter teruggevraagd, omdat de tipgever van een aanslag op de Chinese premier alleen wil praten met English. De twee films zijn vanaf 4 september te zien op Netflix.

Undercover (seizoen 2)

Goed nieuws voor de fans van de spannende serie Undercover. Het vervolg van de  succesvolle serie zal dit maal voornamelijk afspelen op een manege waar het eerste seizoen de camping het voornaamste decor was van het verhaal van Ferry. Ferry Bouman is een van de grootste XTC-producenten in de wereld en heeft hier een comfortabel leven aan te danken. Het leven van Ferry wordt alleen minder geruisloos als de politie zich op hem hebben gemunt. De politie probeert door te infiltreren het netwerk van Ferry te ontmantelen en op te doeken. Voor de binchwatchers onder ons is echter toch slecht nieuws. Netflix heeft bekend gemaakt dat vanaf 6 september niet het hele seizoen te zien zal zijn, maar dat er elke zondag een aflevering online komt.

Bon Bini Holland 2

Na het succes van het eerste deel werd al snel besloten dat Jandino Asporaat mocht werken aan een vervolg. Dat vervolg zal vanaf 2 september te zien zijn op Videoland. Robertico besluit zijn vriendin Noëlle ten huwelijk te vragen, maar zij zegt nee en last een pauze in de relatie in. Om zijn grote liefde terug te winnen gaat Robertico terug naar Nederland. Er zijn echter meer kapers op de kust en dus heeft Robertico de hulp van zijn vrienden nodig.