Streaming Releases: Love Sarah, Resort to Love en Rocketman
Bron: Netflix

Streaming Releases: Love Sarah, Resort to Love en Rocketman

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Love Sarah 

Clarissa is ondank haar 19 jaar vastbesloten om de droom van haar moeder te verwezenlijken. Haar moeder had altijd als droom om in het Londense Notting Hill een eigen bakkerszaak te openen. Clarissa besluit hiervoor de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar oma Mimi in te schakelen. De drie generaties zullen moeten proberen hun rouw, onzekerheden en verschillen aan de kant te zetten om Sarah’s droom te verwezenlijken. Love Sarah is vanaf 27 juli te zien op Videoland.

Resort to Love

Erica heeft het moeilijk op zowel zakelijk als emotioneel vlak. Haar verloofde heeft het uitgemaakt en ook haar muzikale carrière dreigt te mislukken. Erica krijgt een baan als zangeres in een luxe resort op het eiland Mauritius. Tot overmaat van ramp gaat haar ex-verloofde te gast in het resort om te trouwen met zijn nieuwe verloofde Beverly. Erica probeert haar stukgelopen relatie met Jason voor iedereen geheim te houden, maar wanneer oude gevoelens bij haar opspelen blijkt dat lastiger dan gedacht. Resort to Love is vanaf 29 juli te zien op Netflix. 

Rocketman

Rocketman vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Als jonge jongen besluit Elton naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan. Hieruit volgt een lang samenwerking met Bernie Taupin. Mede door deze samenwerking groeit Elton John uit tot een van de meest beroemde artiesten aller tijden. Vanaf 31 juli kan je Rocketman op Netflix bekijken.