Streaming Releases: The Harder They Fall, Love Hard en Singel 39
Bron: Netflix

Streaming Releases: The Harder They Fall, Love Hard en Singel 39

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

The Harder They Fall

Nat Love ontdekt dat de man die zijn ouders twee decennia geleden heeft vermoord, uit de gevangenis wordt vrijgelaten. Hij herenigt zich met zijn bende om zijn vijand op te sporen en wraak te nemen. The Harder They Fall is vanaf 3 november te zien op Netflix. 


Love Hard 

Een ongelukkig verliefd meisje uit LA valt via een dating-app voor een stoere jongen uit de East Coast en besluit hem te verrassen voor de feestdagen, maar komt er dan achter dat ze al die tijd met zijn jeugdvriend praatte.

 

Singel 39

Monique heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten? Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Singel 39 is vanaf 14 november te bekijken op Videoland.