Streaming Releases: Army of the Dead, Love Island en Blue Miracle
Bron: Videoland

Streaming Releases: Army of the Dead, Love Island en Blue Miracle

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.
Army of the Dead

Las Vegas wordt geteisterd door een grote zombie-uitbraak die afkomstig is vanuit Area 51. Door deze invasie is heel Las Vegas in quarantaine geplaatst. Een aantal huurmoordenaars zien hun kans schoon om een overval te plegen in het nu zo stille las Vegas en 200 miljoen buit te maken. Army of the Dead is vanaf 21 mei te zien op Netflix. 

Love Island 

Goed nieuws voor de liefhebbers van realityseries, want Love Island komt terug. Het tweede seizoen van de populaire serie is vanaf 24 mei te zien op Videoland. In dit programma gaan jonge singles op zoek naar liefde. Om in de villa te mogen blijven moeten deelnemers een koppel vormen, wat garant staat voor lust, liefde en een hele boel drama. 

Blue Miracle

Casa Hogar is een weeshuis dat na de orkaan Odile in 2014 in enorme financiële crisis verkeert. Om een faillissement tegen te gaan besluit een groep bewoners om mee te doen aan het grootste vistoernooi ter wereld. Door dit toernooi te winnen en zo veel prijzengeld op te halen hopen ze dat het weeshuis kan blijven bestaan. Dit waargebeurde verhaal is vanaf 27 mei op Netflix te zien.