Muziek Releases: Wudstik, Kes van den Broek, Calvin Harris & Bilal Wahib

Muziek Releases: Wudstik, Kes van den Broek, Calvin Harris & Bilal Wahib

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Kes van den Broek - Het Menu

De 18-jarige Kes van den Broek deed afgelopen seizoen mee aan de RTL4-talentenjacht The voice of Holland. Ondanks dat de Bussumse zangeres de finale niet wist te halen, was The Voice een mooie springplank. Na het behalen van haar HAVO-diploma kreeg ze veel aanvragen voor optredens binnen. Met haar nieuwe nummer Het Menu, die ze afgelopen weekend heeft uitgebracht, gaat ze met haar prachtige stem viral in heel Nederland.

Calvin Harris ft. The Weeknd - Over Now

Singer-songwriter Calvin Harris was al van jongs af aan geïnspireerd door muziek en begon in zijn tienerjaren al met het opnemen van demo's. Eerder dit jaar onthulde de dj dat hij zes jaar geleden een hartstilstand kreeg, zo liet hij weten aan zijn fans op Twitter. Hij heeft een heftige periode achter de rug, maar uiteindelijk is het allemaal weer goed gekomen. Het nummer Over Now, die hij met The Weeknd heeft gemaakt, is wederom een knaller. 

Wudstik - Als Ik De Weg Niet Kwijt Was

Sinds zijn deelname aan The voice of Holland in 2013 is Wudstik niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Wudstik zette zijn eerste stapjes in de muziekscene als rapper, maar besloot om toch te gaan zingen. Nu werkt hij samen met één van de grootste artiesten van Nederlandse bodem. Samen met zangeres Do heeft Wudstik een prachtige nummer gemaakt, genaamd Als Ik De Weg Niet Kwijt Was. Het is een mooie, rustige lied.

CNCO - Beso

De muziekgroep CNCO is een Amerikaanse boyband, die vooral reggaeton maakt. Eind 2015 kreeg het vijftal een platencontract bij Sony Latin Music voor vijf jaar. Sindsdien werd de groep bekender en bekender en gingen ze samenwerken met de grootste artiesten van de wereld, waaronder Ricky Martin. In augustus 2016 kwam het eerste album Primera Cita uit, twee jaar later volgde het tweede, titelloze album. Hun nieuwe nummer Beso heeft een vrolijke vibe en wederom een reggaeton-tintje, zeker radio waardig!

Bilal Wahib - Jaloers

Na de gigantische hit Tigers komt de Amsterdamse rapper en acteur Bilal Wahib nu met een nieuw nummer: Jaloers. Het nummer heeft een mix tussen hiphop en rap en is geproduceerd door Project Money & Stafique Roman. De videoclip is opgenomen in Marbella, een klein stadje in Spanje. Jaloers bevat een hoop verwijzingen naar zijn vorige hit Tigers, dus de kans is enorm groot dat dit weer een hit gaat worden. Wij zijn in ieder geval fan!