Streaming Releases: Family Business, Ratched, The Babysitter en Picture Perfect
Bron: Netflix

Streaming Releases: Family Business, Ratched, The Babysitter en Picture Perfect

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Family Business

Vanaf 11 september is het tweede seizoen van deze franse serie te zien op Netflix. In deze serie zien we het verhaal van een slecht lopende joodse slager die op een faillissement afstevent. Joseph krijgt via de dochter van een minister te horen dat binnen afzienbare tijd cannabis legaal gaat worden in Frankrijk. Jospeh besluit de slagerij om te toveren tot de eerste coffeeshop van Frankrijk.

Ratched

Ratchet vertelt het verhaal van Mildred Ratched. Ratched is verpleegster in de psychiatrische inrichting in North Carolina. In het begin is er niks verdacht op de verpleegster aan te merken, maar na verloop van tijd gaat ze zich steeds gekker gedragen. Ze verandert zelfs in een waar monster als ze deel gaat nemen aan experimenten op mensen. Het is eerste seizoen van Ratched zal bestaan uit acht afleveringen en is vanaf 18 september op Netflix te zien.

The Babysitter: Killer Queen

In 2017 verscheen The Babysitter op Netflix en bleek het een succes. In The Babysitter is te zien hoe de sexy oppas Bee lid is van satanische sekte en haar oppasbaan een dekmantel was om kinderen af te slachten. Na drie jaar komt er nu vervolg op de eerste film. In dit vervolg zie we een van ontkomen slachtoffers Cole. Cole komt een paar jaar naar het voorval met de sekte een aantal leden weer tegen en hoe dat afloopt zie je vanaf 10 september op Netflix.

Summer De Snoo: Picture Perfect

Summer is pas 10 jaar oud, maar staat al vol in de schijnwerpers als model. In deze documentaire van Videoland is te zien hoe Summer haar nu al succesvolle carrière combineert met het normale leven van een 10-jarige. Dat Summer getalenteerd bewijst ze door in de documentaire een contract te ondertekenen in dé modestad Milaan. Het leven van Summer is vanaf 8 september te zien op Videoland.