Streaming Releases: Modern Family, Grey's Anatomy en Big Brother
Bron: Videoland

Streaming Releases: Modern Family, Grey's Anatomy en Big Brother

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Modern Family 

Goed nieuws voor de fans van de succesvolle serie Modern Family, want het elfde seizoen zal vanaf 1 januari te zien op Netflix. De serie gaat over het dagelijks reilen en zeilen binnen de familie Pritchett met ieder hun eigen gezin. In het elfde en tevens laatste seizoen is Hayley moeder van een tweeling en is te zien dat dat niet zonder slag of stoot gaat. 

Grey’s Anatomy 

De fans van Grey’s Anatomy kunnen weer opgelucht adem halen, want nadat videoland de serie verwijderd had is de serie vanaf 4 januari weer te zien op Videoland. Er is zelf nog beter nieuws, want maar liefst 16 seizoenen zijn er van de serie te zien. De serie gaat over het ziekenhuisleven in Grey Sloan Memorial Hospital, waar niet alleen de operaties en patiënten tot fricties leiden, maar ook het personeel zelf zorgt voor de nodige onderlinge spanningen. 

Big Brother

Vanaf 4 januari begint de langverwachte comeback van Big Brother. In dit programma laten 8 mensen zich vrijwillig honderd dagen opsluiten en willen ze tot het einde blijven om een mooi geldbedrag te winnen. Mocht je nou buiten de uitzendingen om willen kijken, dan kan dat ook. Op Videoland zal een stream te vinden zijn waar je de deelnemers 24/7 op kan volgen.