Streaming Releases: A Perfect Fit, FC Utrecht: No Guts, No Glory en Chernobyl 1986
Bron: Netflix

Streaming Releases: A Perfect Fit, FC Utrecht: No Guts, No Glory en Chernobyl 1986

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

A Perfect Fit

Modeblogster Saski loopt een winkel in Bali binnen op zoek naar het ideale paar schoenen voor haar. Waneer zij de schoenmaker ontmoet slaat de vonk over en begint Saski te twijfelen over haar verloving en verandert onbedoeld haar lot. Deze van origine Indonesische film is vanaf 15 juli te zien op Netflix. 

FC Utrecht: No Guts, No Glory 

FC Utrecht viert haar 50-jarig jubileum en opent alle deuren. In deze zesdelige documentaire wordt de club uit de Domstad gevolgd in de hoogte en dieptepunten van het afgelopen seizoen. We krijgen een uniek inkijkje vanuit de Kleedkamer en het trainingscomplex. Vanaf 20 juli is FC Utrecht: No Guts, No Glory te zien op Videoland. Helaas is er voor de serie nog geen trailer beschikbaar, maar de Engelse club Sunderland heeft al eerder een documentairereeks gehad en deze beelden geven een inkijkje van wat we van de reeks over FC Utrecht kunnen verwachten. 

Chernobyl 1986

In deze Russische film zien we een brandweerman Alexey. Hij gaat na zijn hereniging met een verloren liefde met pensioen om zo een nieuw leven te beginnen. De grote ramp in Tsjernobyl dompelt hem echter weer in het gevaar en komt er van zijn rustige pensioen weinig meer terecht. Chernobyl 1986 is vanaf 21 juli te zien op Netflix.