Streaming Releases: America: The Motion Picture, Lost en Cat People
Bron: Netflix

Streaming Releases: America: The Motion Picture, Lost en Cat People

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

America: The Motion Picture 

In deze film wordt de geschiedenis van de Verenigde Staten op satirische wijze uitgebeeld. George Washington vormt samen met Sam Adams een team om zo de Britten te verslaan tijdens de Amerikaanse Revolutie. In deze animatiefilm wordt de stem van George Washington vertolkt door Channing Tatum. De komedie America: The Motion Picture is vanaf 30 juni op Netflix te bekijken. 

Lost 

Goed nieuws voor alle mensen die van binchwatchen houden, want vanaf 5 juli kan je alle zes seizoenen van Lost bekijken op Videoland. In deze Amerikaanse serie strandt een aantal mensen na een vliegtuigcrash op een mysterieus tropisch eiland. In elke aflevering wordt er ingezoomd op het leven van een van de personages. Vanaf het vierde seizoen blikken we niet alleen terug met de slachtoffers, maar ook voorruit op het leven nadat ze van het eiland af zijn. Vanaf seizoen 6 zien we wat er in de levens was gebeurd als het vliegtuig nooit neer was gestort. 

Cat People

Wereldwijd zijn er heel veel kattenliefhebbers. Netflix komt nu met een serie over kattenmensen. In deze serie volgen we een aantal opmerkelijke en verrassende kattenmensen over de hele wereld. We zien hoe het is om zo’n sterke band hebben met deze wezens en worden de negatieve stereotyperingen onderuit gehaald. Vanaf 7 juli is Cat People te zien op Netflix.