Streaming Releases: Aquaman, The Trial of the Chicago 7 en Abduction
Bron: Pathé

Streaming Releases: Aquaman, The Trial of the Chicago 7 en Abduction

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Aquaman

Aquaman speelt zich af in de uitgestrekte, onderwaterwereld der zeven zeeën en vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd... een Koning. Aquaman is vanaf 17 oktober te zien op Netflix. 

The Trial of the Chicago 7

In 1968 is heerst er bij de Amerikaanse bevolking grote verdeeldheid met betrekking tot de Vietnamoorlog. Er breken in Chicago grote rellen uit bij een demonstratie tegen de oorlog en een grote hoeveelheid demonstranten wordt gearresteerd. Zeven betogers worden door de staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. De vraag is of zijn vervolgd mogen worden of dat het een recht is om te demonstreren tegen de overheid. De filmdrama is naast dat hij 1 oktober op het witte doek verschijnt, ook vanaf 16 oktober op Netflix te zien. 

Abduction

Wat zou je doen als je je eigen foto op een site met vermiste personen zou zien? Het overkomt Nathan Harper (Taylor Lautner), die op zoek gaat naar zijn ware identiteit en er al snel achterkomt dat zijn ouders totaal andere mensen zijn dan dat ze beweren. Wanneer de politie en de regering dan achter hem aan komen, zal Nathan in een race tegen de klok op zoek moeten naar de waarheid. Abduction is vanaf 13 oktober op Videoland te zien.