GTST-blog: Janine krijgt valse hoop op Ludo’s terugkeer
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Janine krijgt valse hoop op Ludo’s terugkeer

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

De wereld van Janine staat ineens op zijn kop. Er zijn spullen van Ludo aangespoeld aan het strand. Voor Janine alle redenen om aan te nemen dat Ludo nog in leven is. In werkelijkheid zit Richard achter het sluwe plan. Hij wil nog altijd het schilderij van Ludo in handen krijgen. Dus grijpt hij elke kans aan om het te laten slagen. 

Hiervoor schakelde Richard de hulp in van Amelie. Zij moest spullen van Ludo uit het huis stelen. Dat is haar nog gelukt ook! Zonder betrapt te worden kon ze Richard helpen. Echt vrijwillig deed ze het natuurlijk niet. Ze werd onder druk gezet. Met een flinke dreiging voor haar en Amir deed ze wat Richard vroeg. 

Het plan was om Janine te laten denken dat Ludo nog leeft. Ineens heeft Janine weer hoop gekregen. Al snel trommelde ze haar kinderen, Nina en Lucas, op om haar te helpen. Ze wil samen op zoek gaan naar Ludo. Wordt Ludo wellicht vastgehouden? Is hij zijn geheugen kwijt? Wat is er nu precies gebeurd met Ludo. 

Hoe langer het duurt, hoe sneller de hoop verdwijnt. Want de kans dat Ludo nog in leven is, wordt met de dag kleiner. Het kan toch niet zo zijn dat Ludo echt zo aan zijn einde is gekomen? Al komt er maar echt een teken van leven. Dat zou voor de familie Sanders een hele troost zijn. Want Janine kan echt wel positief nieuws krijgen. 

Zeker omdat Janine en Ludo opnieuw grootouders gaan worden. Nina heeft te horen gekregen dat ze zwanger is van Daan. Opnieuw wordt zij moeder, iets wat groots gevierd zou moeten worden. Maar gezien de huidige situatie is er allesbehalve een feeststemming. Het wordt echt tijd op een teken van leven van Ludo en snel ook.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.