GTST-blog: Dramatische ontwikkelingen rondom huwelijksaanzoek
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Dramatische ontwikkelingen rondom huwelijksaanzoek

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het had een prachtige avond moeten worden. Rik had een bijzonder plan om zijn vriendin Shanti ten huwelijk te vragen. Hiervoor riep hij de hulp in van Nina, Bing en Daan. Samen voerden ze een Grease achtig optreden voor. Shanti wist niet wat haar overkwam en liet zich maar wat graag verrassen. Toen Rik op één knie ging, wist Shanti waar het om ging. 

Hij vroeg of zij met hem wilde trouwen. Natuurlijk zei Shanti volmondig ja! Rik was dolgelukkig, eindelijk weer een huwelijk met een vrouw van wie hij houdt. De stemming was opperbest op de kermis. Voor Daan een mooi moment om even alleen met Nina te zijn. Voor Nina was het een totale shock. Ze had geen idee wat haar allemaal stond te gebeuren.

Na een liefdesverklaring ging Daan ook op één knie. Hij stelde dé vraag aan zijn grote liefde. Nina zat in haar hoofd bij Bing. Zij wil hem nog een kans geven. Wanneer ze dat aangeeft is Daan woedend. Hoe kon hij het niet gezien hebben? Nina dumpt hem voor Bing? Vol woede duwt hij Nina van zich af. Hierdoor verloor Nina haar evenwicht en viel een aantal meter naar beneden. 

Bing heeft alles zien gebeuren en schiet Nina te hulp. Nina ligt vlakbij een kermisattractie. Hij doet zijn best om haar te redden. Maar helaas slaat het noodlot dubbelhard toe. Bing wordt keihard geraakt en vliegt met Nina nogmaals tegen de grond. Nina lijkt nog bij kennis en ziet Bing levenloos op de grond liggen. 

Meteen wordt Bing naar het ziekenhuis gebracht. Daar hebben ze slecht nieuws voor hem: zijn been is zo ernstig verwond dat het geamputeerd moet worden. Een grote shock voor zowel Bing als ook voor Nina. Hoe zal Bing daar mee om gaan? Is er echt geen andere optie meer voor zijn been? Het is een enorme klap voor hun.

Nina heeft zelf ook een klap gehad. Zowel van de val als van de kermisattractie. Met hevige buikpijn wordt ze zelf onderzocht. Helaas heeft de dokter slecht nieuws voor haar. Haar kindje is ze verloren. Nina hoort het aan en zit vol verdriet. Ze was zwanger van Daan en wilde het kindje dolgraag houden. Hoe gaat Nina daar mee om? Kiest ze nu toch echt voor Bing?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.