Streaming Releases: The Alienist, I Tonya, Holiday en Criminal Minds
Bron: Pathé

Streaming Releases: The Alienist, I Tonya, Holiday en Criminal Minds

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

The Alienist: Angel of Darkness

Sarah Howard opent haar eigen detectivebureau en heeft als opdracht om de ontvoerde dochter van een Spaanse ambassadeur op te speuren. Voor deze opdracht schakelt ze haar oude vrienden Dr. Kreizler en John Moore, die werkzaam is voor de New York Times, in. De serie is vanaf 22 oktober te zien op Netflix. 

I, Tonya

Tonya Harding is een getalenteerd kunstschaatsster en niks lijkt haar deelname voor de Olympische spelen in de weg te staan.  De keurige schaatswereld kan echter niet wennen aan de vulgaire outfits en het gedrag van schaatsster die opgegroeid is in een arme buurt. Tonya besluit om wraak te nemen op haar grootste concurrent, Nancy Kerrigan. De film vertelt het verhaal van een van de grootste sportschandalen uit de geschiedenis en is vanaf 22 oktober op Netflix te bekijken. 

Holidate 

Sloane en Jackson hebben er beiden een hekel aan om vrijgezel te zijn op vakantie, waar ze voortdurend worden geconfronteerd met het oordeel van hun bemoeizuchtige families. Als deze twee vreemden elkaar ontmoeten, beloven ze voor elke feestelijke gelegenheid van het komende jaar elkaars 'holidate' te zijn. Holidate staat vanaf 28 oktober op Netflix.

Criminal Minds 

In de serie Criminal Minds worden onder leiding van agent Aaron Hotchner moorden opgelost. De serie richt zich op het perspectief van de misdadigers en niet op de misdaad zelf. De succesvolle Amerikaanse serie telt maar liefst 14 seizoenen en die zijn vanaf 2 november te zien op Videoland.