Streaming Releases: Shawn Mendes, Temptation Island en Jason Bourne
Bron: Videoland

Streaming Releases: Shawn Mendes, Temptation Island en Jason Bourne

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Shawn Mendes: In Wonder 

Deze documentaire vertelt het verhaal van de succesvolle zanger Shawn Mendes. De jonge artiest van hits zoals, Señorita en Mercy laat in de documentaire het leven zien als artiest en hoe hij tot een van de grootste popartiesten van dit moment is gekomen. Shawn Mendes: In Wonder is vanaf 23 november te zien op Netflix.

Temptation Island: Love or Leave 

Temptation is terug! Het bekende televisie gaat wel iets op schop. In de nieuwe variant zal de nadruk meer op de liefde zijn. Dit seizoen zal niet uit verleiders bestaan, maar uit vrijgezellen die samen met koppels gaan kijken of er liefde in het spel is. De koppels zullen van elkaar gescheiden worden en in twee verschillende villa worden ondergebracht. In die villa verblijven ook de vrijgezellen die op zoek zijn naar ware liefde. Temptation Island is vanaf 26 november te zien op Videoland. 

Jason Bourne

De eerste vijf films van de Bourne serie zal vanaf 13 november te zien zijn op Videoland. De films volgen het verhaal en leven van agent Jason Bourne die tijdens zijn werk verschillende opmerkelijke gebeurtenissen meemaakt.  In de eerste 3 films wordt de hoofdrol vertolkt door Matt Damon, die ook in de vijfde film de hoofdrol speelt. Alleen in de vierde film van deze reeks wordt Bourne gespeeld door Jeremy Renner.