Streaming Releases: Blood Brothers, Força Koeman en Nightbooks
Bron: Netflix

Streaming Releases: Blood Brothers, Força Koeman en Nightbooks

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

Deze Netflix-documentaire vertelt het verhaal over de band tussen Malcolm X en Muhammad Ali. Aan de hand van nooit eerder vertoonde beelden wordt de buitengewone band tussen de twee. Ook laat deze documentaire zien hoe de band tussen de twee excentrieke personen uit elkaar valt door wantrouwen en veranderde idealen. De documentaire is vanaf 9 september te zien op Netflix. 

Força Koeman 

Na het succesvolle eerste seizoen, is het tijd voor het tweede seizoen van Força Koeman. In deze docuserie volgen we de trainer van de Spaanse topclub FC Barcelona. In het eerste seizoen was te zien hoe Koeman bij zijn droomclub terecht kwam. Het tweede seizoen van Força Koeman is vanaf 10 september te zien op Videoland. 

Nightbooks

Alex is een jongen die geobsedeerd is door enge verhalen. Wanneer een boze heks Alex opsluit in haar magische appartement moet Alex elke avond een eng verhaal vertellen om in leven te blijven.  Samen met een andere gevangene, Yasmin, besluit Alex om een poging te doen om te ontsnappen. Of dit lukt zie je vanaf 15 september op Netflix.