Vanavond op tv: Acht bewoners geven privacy op in revival Big Brother
Bron: RTL / Wim van de Genachte

Vanavond op tv: Acht bewoners geven privacy op in revival Big Brother

Geschreven door Daniël Schalk

De moeder der realityprogramma’s maakt vanavond haar langverwachte comeback op de Nederlandse televisie. Ruim 20 jaar na de start van Big Brother betreden opnieuw acht onbekende mensen het Big Brother-huis, waar zij dag en nacht met maar liefst 115 camera’s in de gaten worden gehouden.

Het legendarische format is inmiddels uitgezonden in 66 landen. In de revival van Big Brother gaan vier Nederlanders en vier Vlamingen de uitdaging aan. De Nederlanders Daniëlle, Jowi, Nathalie en Theo en de Vlamingen Liese, Thomas, Naomi en Ziko betreden vanavond het Big Brother-huis in Amsterdam.

De presentatie van Big Brother 2021 is in handen van Geraldine Kemper en de Vlaamse presentator Peter Van de Veire. Zij nemen de presentatie van Big Brother: De Start op zich en presenteren vervolgens iedere donderdag de liveshow Big Brother: Live en op vrijdag 9 april de finale van Big Brother 2021.

De aftrap van Big Brother is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL4. Vanaf dinsdag 5 januari is Big Brother iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL5.