GTST-blog: Janine gelooft haar ogen niet, Ludo leeft!
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Janine gelooft haar ogen niet, Ludo leeft!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het leven van Janine staat ineens volledig op zijn kop. Ze ontvangt een bizar telefoontje. Iemand beweert een bericht van Ludo te hebben ontvangen. Met Linda bespreekt ze de mogelijke gevolgen. Zou het een streek van Richard kunnen zijn? Mede dankzij Linda wil Janine toch horen wat er op het bericht staat. 

De vrouw die het nieuws heeft is een flapuit. Het zorgde ervoor dat Linda haar lachen moeilijk kon inhouden. Janine was er al snel klaar mee. Een gesprek over een kraai zou tot niets leiden. Maar dan kreeg Janine het bericht onder ogen. Even moest ze haar evenwicht bewaren. Het was echt een bericht van Ludo! Zou Ludo nog in leven zijn? 

Vrijwel meteen schakelt Janine Leon in. Samen starten ze een zoektocht over zee. Ondertussen is Ludo aan het overleven op zijn laatste krachten. Zijn hoop om van het verlaten booreiland te komen vloeit langzaam weg. Zijn laatste hoop was de kraai met het berichtje. Maar hoe groot zou de kans zijn dat het echt tot hulp zou leiden?

Wat hij niet weet is dat Janine naar hem op zoek is. Even leek het erop alsof de hulp te laat zou komen. Maar Janine gaf niet op, ze wilde door zoeken. Op een verlaten booreiland ziet Janine iemand liggen. Haar hart slaat een paar keer over: Ludo leeft. De helikopter landt meteen en Janine haast zich naar Ludo. Ze kan hem eindelijk weer in de armen sluiten. Maar komt de hulp nog wel op tijd?

Is het dan eindelijk zo ver? Is Ludo echt gered en kan hij terugkeren naar zijn geliefde Meerdijk? Kan hij snel weer de man worden waar Meerdijk om kan vrezen? Hij moet heel veel ellende proberen goed te maken. Zijn familie heeft veel te voorduren gehad in zijn afwezigheid. Kan Ludo de strijd met Richard en Billy nog wel aan?

Misschien voor velen in de vergetelheid geraakt: hoe gaat het nu verder met Valentijn? Hij zit, sinds de vermissing van Ludo, in de gevangenis. Hij is ervan verdacht dat hij Ludo heeft laten verdwijnen. Maar nu Ludo gevonden is, heeft dat mogelijk gevolgen voor zijn kleinzoon. Al zicht een warme familiereünie er niet echt in.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.