Must-see van Janice: ‘Je ziet hoe we de wereld aan het verwoesten zijn’
Bron: Netflix

Must-see van Janice: ‘Je ziet hoe we de wereld aan het verwoesten zijn’

Geschreven door Daniël Schalk

Zie je door alle streamingdiensten de pareltjes niet meer? Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle geeft elke week een bekende Nederlander aan Showbizznetwork.nl een inkijkje in zijn of haar kijklijst. Vandaag komt de must see-tip van modeontwerper Janice.

Kijk je veel Netflix, Videoland, etc.?

Ja, dat is wel mijn enige hobby naast werken op het moment. Ik heb zelfs Amazone Prime en Disney+, dus ik kan niet zeggen dat er niks is om te zien.

Welke serie kijk je momenteel?

Ik ben net klaar met Unbelievable, een serie over een meisje dat zomaar zonder reden verkracht wordt in haar slaap, heel eng en gruwelijk. Maar het gaat eigenlijk meer over dat niemand haar geloofd dat het echt gebeurd is en wat er allemaal daarna gebeurd is. Echt super spannend!

Is er een serie die jij eindeloos opnieuw kan kijken?

Dat is simpel, dat is RuPaul's Drag Race! Ik heb alle 12 seizoenen nu allemaal al zeker vier keer gezien. Ook al weet ik uit mijn hoofd wie welk seizoen gewonnen heeft, het blijft gewoon leuk om te kijken. Vooral omdat ik van die kostuums houd en alle kleuren in het programma maken mij blij.

In welke serie of film zou jij zelf willen spelen?

Dat is een goeie vraag! Ik zou dan wel in Sex and the City willen zitten. Een leven vol met leuke events en spannende avonturen, maar vooral de hele dag fashion!

Welke serie of film vind jij een échte must-see?

Dat zijn er zeker wel meer dan één: Tiger King, Grace and Frankie, Don’t F**k With Cats, When They See Us, Eigen Kweek, Next In Fashion. Maar A Life On Our Planet moet iedereen gezien hebben, omdat je ziet hoe we de wereld om ons heen aan het verwoesten zijn en dat het echt anders moet. En daarna The Social Dilemma, want daar zie je dat het echt heel ongezond is wat we allemaal met onze telefoon doen. Zo, Moeder Teresa heeft gesproken. Haha.

Meer kijktips? Word lid van onze Facebook-groep Serielovers NL!