Must-see van Denise Speelman: ‘De Spaanse taal maakt het nóg spannender’
Bron: Netflix

Must-see van Denise Speelman: ‘De Spaanse taal maakt het nóg spannender’

Geschreven door Daniël Schalk

Zie je door alle streamingdiensten de pareltjes niet meer? Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle geeft elke week een bekende Nederlander aan Showbizznetwork.nl een inkijkje in zijn of haar kijklijst. Vandaag komt de must see-tip van Miss Nederland Denise Speelman.

Kijk je veel Netflix, Videoland, etc.?

Eerlijk gezegd heb ik mijn momenten. Wanneer ik weet dat er een goeie serie of film op staat wil ik direct kijken en dan zit ik aan de buis vast gekluisterd met iets te snoepen en te drinken, maar wanneer ik druk ben moet ik mijzelf echt de tijd en rust gunnen om te gaan zitten. Ik begin het steeds beter te leren.

Welke serie kijk je momenteel?

Ik ben begonnen aan Undercover, maar toen kreeg ik het wat drukker en vergat ik verder te kijken. Ik vind de serie heel goed en ik weet ook dat ik hem af wil kijken, maar toch doe ik het steeds niet. Nu ben ik nog steeds blijven hangen in seizoen 1 en heeft iedereen het over seizoen 2. Soms ben ik dus echt slecht in het volgen van een serie. Iemand misschien nog tips?

Is er een serie die jij eindeloos opnieuw kan kijken?

Gossip Girl kan ik echt eindeloos opnieuw kijken. Wat ik dan ook wel eens doe is gewoon ineens een aflevering midden in seizoen 4 kijken, omdat ik daar dan nog een leuk moment van herinner. Ik ken dus de hele serie uit mijn hoofd, haha.

In welke serie of film zou jij zelf willen spelen?

Zelf zou ik wel in een film zoals Harry Potter willen spelen en dan de rol van Hermelien. Een stoere avontuurlijke rol wat heel ver weg staat van je normale dagelijkse leven, zodat je écht in een rol kunt kruipen. Misschien zou je eerder verwachten dat ik in zo een heerlijke vrouwenfilm wil spelen, maar ik ben dan toch meer van actie en avontuur.

Welke serie of film vind jij een échte must-see?

Een echte must-see vind ik La Casa de Papel. De Spaanse taal is heerlijk om naar te luisteren, waardoor die eigenlijk nóg leuker en spannender wordt. Daarnaast komt alles erin voor: actie, liefde, vreugde en hij is heel goed uitgestippeld en bedacht. Als je een serie kijkt, wil je dat deze helemaal goed in elkaar zit. Het verhaal moet kloppen en logisch verlopen, aan ieder detail moet gedacht zijn en vooral een hele belangrijke: de serie moet niet voorspelbaar zijn. Na elke aflevering dacht ik direct: door naar de volgende!

Meer kijktips? Word lid van onze Facebook-groep Serielovers NL!