Streaming Releases: BlacKkKlansman, Niks Vreemds Aan en Single All The Way
Bron: Netflix

Streaming Releases: BlacKkKlansman, Niks Vreemds Aan en Single All The Way

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

BlacKkKlansman 

In BlacKkKlansman volgen we de zwarte politieagent Ron Stallworth, een rookie die besluit te infiltreren binnen de lokale afdeling van de Ku Klux Klan. Alsof dat nog niet voor genoeg problemen zorgt, onderhoudt hij ook nog eens nauwe banden met een zwarte studentenvereniging die sprekers van de Black Panther-beweging ontvangen. BlacKkKlansman is vanaf 23 november te zien op Netflix. 


 

Niks Vreemds Aan 

In deze nieuwe Nederlandse film zien we zes verschillende mensen die op zoek zijn naar meer passie in hun levens en relaties. Suus en Mats hebben al een hele tijd een huwelijk waar toch wat spanning mist. Om de spanning in hun huwelijk terug te brengen besluiten ze zich in te schrijven voor een swingers-app. Dit staat garant voor een hoop ongemakkelijke momenten. Vanaf 1 december kan je Niks Vreemds Aan op Videoland bekijken. 


 

Single all the way

Wanhopig om het oordeel van zijn familie te vermijden, vraagt Peter zijn beste vriend (Philemon Chambers) om zijn nep-vriendje te zijn voor de feestdagen. Maar wanneer Peters moeder hem preventief op een blind-date zet, loopt het plan in de soep. Single all the Way is vanaf 2 december te zien op Netflix.