Streaming Releases: He's All That, Turning Point en Midnight Sun
Bron: Netflix

Streaming Releases: He's All That, Turning Point en Midnight Sun

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

He’s All That

He’s All That geeft een nieuwe draai aan de film She’s All That uit 1999. In deze film volgen we een influenceer die een hele  grote uitdaging aangaat. Ze moet proberen om de grootste loser van de school om te toveren tot de koning van het gala. He’s All That is vanaf 27 augustus te zien op Netflix. 

Turning Point: 9/11 and the War on Terror

In deze serie zien we de opkomst van Al-Qaida in de jaren 80. De serie brengt de terreuraanslagen van 9/11 in beeld en hoe deze aanslagen zorgde voor een ommekeer in de bestrijding tegen het terreur. Turning Point is vanaf 1 september te zien op Netflix. 

Midnight Sun 

Katie is 17 jaar en moet binnen blijven vanwege een zeldzame ziekte. Het minste straaltje zonlicht kan voor Katie zomaar haar dood betekenen. In de zomer ontmoet Katie Charlie en hebben de twee een romance. Zij spreken enkel s’nachts of binnenshuis af om zo de zon te vermijden. Deze romantische film is vanaf 1 september te zien op Videoland.