Streaming Releases: News of the World, Capitani en Força Koeman
Bron: RTL

Streaming Releases: News of the World, Capitani en Força Koeman

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

News of the World 

Captain Jefferson Kyle Kidd is een veteraan van drie oorlogen. Vijf jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog reist hij naar verschillende dorpen om het nieuws over presidenten, koninginnen, vetes, catastrofes en avonturen van over de hele wereld te verkondigen. In Texas stuit Jefferson op een tien-jarig meisje met de naam Johanna. Het meisje werd zes jaar eerder ontvoerd door de Kiowa-stam en is door die stam opgevoed. Jefferson besluit om het meisje terug te brengen naar haar tante en oom bij wie ze van origine hoort. Jefferson en Johanna reizen samen honderden kilometers en komen vele menselijke en natuurlijke obstakels tegen om op zoek te gaan naar een huis. News of the World is vanaf 10 februari te zien op Netflix. 

Capitani 

In Manscheid, een klein plattelandsdorpje in Luxemburg, wordt het lichaam van een tienermeisje gevonden. Op de zaak wordt de norse detective Luc Capitani gezet. Capitani heeft veel moeite met de gesloten en beschermende mentaliteit in Manscheid. Elsa Ley is een jonge onverschrokken politievrouw die het dorpje en de bewoners goed kent. Zij besluit om Capitani te gaan helpen om de moord op te lossen. Het eerste seizoen van Capitani is vanaf 11 februari op Netflix te vinden. 

Força Koeman

Voor Ronald Koeman kwam augustus jl. zijn grote droom uit. Na een succesvolle periode bij het Nederlands Elftal, kwam FC Barcelona op zijn pad. Ronald heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij de wens had om bij zijn geliefde Barca te werken. In deze driedelige docuserie zien we de eerste maanden van Groninger aan het roer bij een van de grootste clubs van de wereld. Força Koeman is vanaf 17 februari te zien op Videoland.