GTST-blog: Billy laat eindelijk weer eens van zich horen
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Billy laat eindelijk weer eens van zich horen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Eindelijk! Na maanden van onzekerheid is daar dan een teken van Billy. Ze zoekt contact met Shanti naar het zien van een foto op social media. Hier ziet ze een foto van Shanti en Pieter, de ex van Billy. Ze is woedend en wil verhaal halen. Wat Billy alleen niet weet is dat Daan mee luistert. Hij hoopt hiermee te kunnen achterhalen waar Billy zich bevindt. 

Want na de moord op Leon verdween Billy met de Noordenzon. Het leek er sterk op alsof ze nooit meer terug zou keren. Ze weet namelijk dat de politie op haar wacht. Alleen heeft ze goud in handen. Ze heeft geheime informatie over Ludo. Die is op zijn beurt weer heel erg op zijn hoeden. Hij hoopt om de geheime informatie weer in handen te krijgen. 

Voor Daan is het overduidelijk dat Billy, Ludo én Richard meer weten over de vermiste Leon. Helaas heeft hij geen bewijzen. Door de chantage van Ludo en Richard kan Daan geen kant op. Hij moet alle geheime informatie doorspelen aan het tweetal. Hierdoor heeft hij door dat Ludo en Richard meer moeten weten.

Ondertussen is Shanti meer dan klaar met haar moeder. Zij wil niets meer te maken hebben met haar moeder. Of Billy daar mee genoegen neemt is maar de vraag. De kans is groot dat ze terugkeert naar Meerdijk. Wie weet zoekt ze de confrontatie met haar ex-man. Alsof ze daar nog niet genoeg aan heeft, zal het ook aan de stok krijgen met een andere ex-man, Richard. 

Met de terugkeer van Billy lijkt het erop alsof de waarheid rondom Leon eindelijk uitkomt. Hoe zal Meerdijk reageren op het hele verhaal. Als Shanti hoort waar haar moeder tot in staat is, wil ze helemaal niets meer te maken hebben. Iemand vermoorden en dan verdwijnen. Het wordt de hoogste tijd dat de politie Billy inrekent. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.