Bram Krikke duikt op in Goede Tijden Slechte Tijden
Bron: Videoland

Bram Krikke duikt op in Goede Tijden Slechte Tijden

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Qmusic-dj Bram Krikke was donderdagavond even te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij had zelfs zowaar een regel tekst. Hij vroeg aan Barry, de barman van Café De Koning, om een biertje. Vervolgens kon er ook nog een glimlach van af aan Anton (Joep Sertons).

Daarna bleef Bram even hangen in Café De Koning met zijn telefoon. Waarom hij ineens opdook in het fictieve soapdorp is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt er sterk op dat Bram slechts éénmalig te zien was in GTST, een zogenoemde figurantenrol mét tekst.

Het lijkt wel een trend te gaan worden dat bekende gezichten hun opwachting maken in Meerdijk. Zo is binnenkort ook Romy Monteiro te bewonderen. Het is al bekend dat zij geen figurantenrol krijgt. Ze gaat het leven van haar ex-geliefde, Richard, flink overhoophalen. Hij staat nu op het punt om te trouwen met Billy. Maar ooit stond hij ook op het punt om met haar te gaan trouwen.

Het gaan dus spannende tijden worden in Meerdijk. Alles heeft te maken met het wraakplan van Ludo en Janine. Zullen zij erin slagen om Richard terug te pakken. Het zal in ieder geval even schrikken worden voor Richard om zijn ex ineens weer te zien.

Op de hoogte blijven over GTST én gezellig meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!