Big Brother 2021: Jill neemt rol van Thomas over
Bron: RTL / Ingo Calí

Big Brother 2021: Jill neemt rol van Thomas over

Geschreven door Pim van Dinten Laatste update:

Elke zondag blikt Pim terug op de meest opvallende gebeurtenissen in Big Brother. 

Deze week werden de mannen en vrouwen gescheiden van elkaar, was er geen huismeester én was er geen sprake meer van immuniteit.

Rijk of arm? 

De mannen gaan de strijd aan tegen de vrouwen in vier proeven. Hieruit moet blijken wie de sterkste partij is. Naomi besluit om niet mee te doen, aangezien de vrouwen met 1 persoon meer zijn. Het gaat gelijk op, maar uiteindelijk beslist de proef met het basketballen, dat de vrouwen het sterkste team hebben. Gevolg: de mannen mogen naar een arm gedeelte in het huis, namelijk de ‘game room’. De vrouwen genieten in de woonkamer van een paar heerlijke wijntjes. Leuk dat er een keer op een andere manier het spel wordt gespeeld.  

Nominaties 

Door middel van een puzzelproef moest er beslist worden welk team genomineerd kon worden. De mannen of de vrouwen. De vrouwen blijken wederom het sterkst. Hierdoor stonden de mannen in de gevarenzone. Twee van hen kwamen op de nominatielijst te staan. Dit blijken de Brabanders Matt en Mike te zijn. Dat Mike op de nominatielijst kwam te staan vond ik niet verrassend. Hij heeft zich vorige week niet populair gemaakt.  

Broodje zout 

Tijdens de tijd dat Thomas in het huis zat, zorgde hij er regelmatig voor dat er grappen uitgehaald werden in het huis. Tijd nu voor Jill om dit over te nemen. Jill besluit ‘s nachts uit bed te gaan om flink wat zout toe te voegen aan het brood dat Zoey in de broodbakmachine heeft gedaan. De volgende dag weten de bewoners niet wat hen overkomt als ze het brood gaan eten. Door dit soort grappen blijft het toch nog lachen in het huis.

Houdoe 

Donderdag was de liveshow weer met Geraldine en Peter. Dit keer schoof oud bewoner Thomas aan in de studio om over zijn avontuur te praten. De presentatoren vroegen aan Thomas of hij ook dezelfde verliefde gevoelens heeft voor Jill als Jill voor Thomas heeft. Hij liet deze gevoelens nog even in het midden. Eerst maar eens zien hoe het gaat lopen als Jill uit het huis komt gaf hij aan. Tijdens de show werd bekend dat Mike helaas het huis moest verlaten. Niet geheel onverwachts.

Ondertussen zitten de mannen en de vrouwen weer bij elkaar. Ik ben benieuwd wat er volgende week weer staat te gebeuren. Wil je ondertussen je Big Brother kennis testen? Test je kennis dan eens in de Big Brother quiz die eerder vorige week online is gezet.