Big Brother 2021: ‘Al vanaf het eerste moment was Jill mijn favoriet’
Bron: RTL / Ingo Calí

Big Brother 2021: ‘Al vanaf het eerste moment was Jill mijn favoriet’

Geschreven door Laatste update:

Elke zondag blikt Pim terug op de meest opvallende gebeurtenissen in Big Brother.  

Deze week kwam er na 100 dagen een einde aan dit seizoen van Big Brother. Als verrassing kwamen er nog een aantal oud bewoners langs in het huis en moest er vlak voor de eindstreep nog een kandidaat naar huis. 

Terugkeer oud bewoners 

Dat Big Brother in de laatste week nog een aantal verrassingen in petto had, was wel te verwachten. Dat er opeens een aantal oud bewoners langs kwamen, kwam ook voor mij als een verrassing. Jill was natuurlijk super blij dat haar vriendje Thomas langs kwam. Daarnaast kwamen ook Naomi, Matt en Patrick nog een bliksembezoek brengen aan het Big Brother huis. En eindelijk gebeurde het... Thomas en Jill hebben gezoend! Ik hoop dat ze na Big Brother gelukkig gaan worden samen. 

De laatste opdrachten 

Tijdens de laatste week stonden er ook nog wat opdrachten op het programma. Zo moest Michel een geheime opdracht uitvoeren. Hij moest onopgemerkt 20 paaseieren verstoppen. De bewoners moesten deze de volgende dag zoeken. En dat slaagde! Daarnaast moesten de bewoners nog een sportopdracht doen, waarbij Jill aan het langste eind trok. Ze won een lekkere taart. Tot slot moesten Jill en Liese een geblinddoekte Nick een aantal opdrachten uit laten voeren, waardoor ze uiteindelijk nog 10.000 euro extra in de pot speelden. Leuk om de bewoners nog even actief bezig te zien. 

Afvaller 

Big Brother maakte bekend dat er nog net voor de laatste dag nog een bewoner het huis moest verlaten. Er zouden maar drie bewoners doorgaan naar de grote finale. Er mocht gestemd worden door de kijkers thuis. Helaas was het de Nederlandse Michel die afgelopen dinsdag het huis moest verlaten. Heel stilletjes verliet hij het huis. Wel jammer dat ze Michel niet ook een mooi afscheid hadden gegeven.

En de winnaar is... 

Afgelopen donderdag was het dan zover. De finale van Big Brother. Er zaten nog drie bewoners in het huis Liese, Nick en Jill. Liese zat als enige bewoner vanaf dag 1 in het huis. Bij de finale waren alle oud bewoners aanwezig, behalve Theo. Die had daar geen behoefte aan. Jammer, maar zo kennen we Theo natuurlijk. Ook waren er verschillende problemen met stemmen, waardoor er veel kritiek kwam op de finale. Uiteindelijk was het Liese die als eerste het huis moest verlaten. Daarna ging de strijd nog tussen de Belgische Nick en de Nederlandse Jill. Op internet circuleerden verschillende voorspellingen. Zowel Nick als Jill stonden hoog in de peilingen. Het was tijd voor het verlossende woord. Jill is de winnares van Big Brother 2021! Vol trots komt ze uit het huis. Het eerste wat ze roept is: “nu kan ik mijn studieschuld afbetalen aan mijn opa”. Jill wint een bedrag van ruim 70.000 euro.  

Ik ben zelf erg blij met deze uitslag. Al vanaf het eerste moment was Jill mijn favoriet. Ondanks haar vele nominaties heeft ze het toch tot de eindstreep weten te redden. Heel erg leuk!